نکاتی مهم که هنگام خرید تخم مرغ باید به آنها توجه کرد

photo_2017-12-11_09-48-43

چاپ

✴️ مشخصات و لیبلی که بر روی کارتن های تخم مرغ زده می شود شامل:

🔹 نام و نوع محصول
🔸 پروانه بهره برداری بهداشتی از اداره کل دامپزشکی استان
⁣🔹 تاریخ تولید (به روز)
⁣🔸 تاریخ انقضاء: یک ماه پس از تولید
⁣🔹 شرایط نگهداری: ۴-۰ درجه سانتی گراد (داخل یخچال)
⁣🔸 درجه بندی تخم مرغ
⁣🔹 آدرس دقیق دفتر و مرکز تولید
⁣🔸 تلفن دفتر شرکت تولید کننده

✅ تذکرات و توصیه های بهداشتی: (در طرف دیگر کارتن چاپ می گردد).

⁣🔻 تخم مرغ باید سالم، تمیز و بدون هرگونه ترک، شکستگی باشد.
⁣🔻 نگهداری تخم مرغ باید داخل سردخانه یا یخچال و بدور از نور خورشید باشد.
⁣🔻 تخم مرغ های درشت باید در مراکز صنعتی و قنادی ها مصرف گردد.
⁣🔻 مصرف کننده گرامی در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی موضوع را به شبکه های دامپزشکی شهرستان اعلام نمایند.

✅ نکات بهداشتی در هنگام خرید از مراکز عرضه:

⁣🔸 تخم مرغ همچون سایر فرآورده های خوراکی ماده ای فساد پذیر است و باید به سلامت آن در زمان خرید، حمل و نقل، نگهداری و طبخ توجه شود.
⁣🔹 تنها از مراکز مجازی که مبادرت به نگهداری تخم مرغ در یخچال می نمایند خریداری کنید.
⁣🔸 تخم مرغ بسته بندی شده توسط واحدهای مجاز که دارای برچسب با مشخصات کامل که قبلا اشاره گردید، خریداری نمائید.
⁣🔹 از خریداری هرگونه تخم مرغ کثیف، شکسته و یا نگهداری شده در خارج از یخچال جدا خودداری نمایید.
⁣🔸 از تحویل تخم مرغ با کارتن های فاقد مشخصات کامل بدون تاریخ روی تخم مرغ و کارتن خودداری گردد.

#ارسالی_توسط : دکتر کوروش ایزدی